Blodprøvetagning køge. Bestil tid til blodprøve og EKG (hjertediagram)

Bestil tid til blodprøve og EKG (hjertediagram)

Blodprøvetagning køge

Indkørslen til parkeringspladsen ligger på Frederiksgade ca. Efter laboratoriets analysetid vil du normalt kunne finde dine prøvesvar på Når klinisk biokemisk afdeling Sjællands Universitetshospital modtager blodprøverne fra vores ambulatorier eller din praktiserende læge, vil 80% af prøvesvarene være besvaret næste dag. Ambulatorium - Blodprøver for voksne Afsnit 5001 - på Rigshospitalet Blegdamsvej har åbent den 31. Når du ikke at melde dig i tide, kan du komme til at vente. Koden kan du få udleveret af personalet. Undersøgelsen Du bliver stukket med en kanyle i albuebøjningen, hvor vi tager blodprøven fra. Vores mål er, at 85 % af blodprøverne er taget senest 45 min.

Nächster

Afdelinger og klinikker

Blodprøvetagning køge

Der er normale åbningstider i prøvetagningsambulatoriet. I travle perioder kan der dog være optaget og nærmeste mulighed for parkering er så Ådalsvej i retning mod Nordre Strandvej. Parkeringen kan registreres når du kommer op i klinikken. Risikoen for ventetid er mindst torsdage og fredage samt alle ugedage efter kl 13. Du kan bestille tid til glukosebelastning, fra tirsdag til fredag mellem klokken 7. Indgangen hedder Waves Business og ligger mellem Kiosk Bien og Skousen. Ved ankomst bedes du registrere jer på ankomststanderen med det cpr.

Nächster

Åbningstider for at få taget blodprøver

Blodprøvetagning køge

Telefon: 63 20 25 20 på hverdage kl 08. Blodprøvetagning på Børn Blodprøvetagning på børn er en specialopgave, som vi arbejder på at optimere endnu mere og som vi ønsker at centralisere på de to hospitalsmatrikler i Køge og Roskilde. Klinikken findes ved at gå ned ad gangen mellem Skoringen på højre hånd og Glitter på venstre hånd , til venstre, hvis du kommer op ad rulletrappen. Sådan booker du blodprøver I vejledningen kan du se, hvordan du booker en tid til blodprøve. Mellem Føtex og Normal tager du rulletrappen op og går til højre ned mod Queens Nails. Det er derfor vigtigt, at du enten møder op, booker en ny tid eller at du aflyser. Blodprøvetagning i Tarm og Brande Du kan få taget blodprøve på blodprøvetagningsstederne i Tarm og Brande.

Nächster

Blodprøvetagning

Blodprøvetagning køge

Indgangen ligger på den side der vender ud mod banegraven foran Hovedbanegården, mere præcist på højre side af banegraven hvis man står med ryggen til Hovedbanegården og kigger ud mod Vesterbrogade Selve klinikken findes på 4. Vi henviser børn under 15 år til de to afsnit på Sjællands Universitetshospital i henholdsvis Roskilde og Køge. Gå igennem døren, og find vores lokale nede ad gangen, på højre side. Risikoen for ventetid er størst på mandage samt første hverdag efter flere helligdage. Husk at møde op, ombook eller melde afbud Hvis du har booket en aftale og bliver væk uden at aflyse aftalen, så kan du ikke længere booke en ny tid online. Kontakt afdelingen, hvis du er i tvivl. Din læge vil give dig besked, hvis faste er nødvendigt.

Nächster

Bestil tid til blodprøve og EKG (hjertediagram)

Blodprøvetagning køge

Blodprøvetagning på børn Blodprøvetagning på børn under 15 år er en specialopgave, som vi arbejder på at optimere endnu mere og som vi derfor ønsker at centralisere på de to hospitalsmatrikler i Køge og Roskilde. Lægen sender en elektronisk henvisning rekvisition til os. Det er nemmest at parkere ved Indgang A. Vi har kliniklokale lige derefter. De resterende prøvesvar kan tage op til 14 dage. Svar på prøven Resultatet af din blodprøve sender vi til den læge, som har henvist dig. Blodprøvetagning i ambulatorierne i Herning, Holstebro og Lemvig Der kan tages blodprøver i ambulatorierne i Herning, Holstebro og Lemvig.

Nächster

Afdelinger og klinikker

Blodprøvetagning køge

Skal du have taget blodprøver forud for en konsultation, kan dette enten gøres ved egen læge eller på det nærmeste sygehus. Andre prøver Aflevering af urinprøve Vi modtager og analyserer urin forskelligt afhængig af analyse. Undersøgelsen Du bliver stukket med en kanyle i albuebøjningen, hvor vi tager blodprøven fra. Din aftale på hospitalet kan derfor blive udskudt eller ændret. Der kan være ændringer i åbningstiderne, dette fremgår når du booker tid.

Nächster

Online tidsbestilling

Blodprøvetagning køge

For de fleste patienter anbefales en kort hviletid inden prøvetagning. Folderen er udviklet i et samarbejde mellem Sjællands Universitetshospital, Dansk Selskab for Patientsikkerhed og TrygFonden. Hold derfor øje med din e-Boks. Klinikken ligger ligger i samme ende som Bilka. Klinikken ligger i Waves Shoppingcenter i samme ende som Bilka. Der kan også parkeres på den anden side af Gladsaxevej, i p-kælder ved T-Hansen.

Nächster

Bestil tid til blodprøve og EKG (hjertediagram)

Blodprøvetagning køge

Bag centeret er der en stor parkeringsplads. Der tages ikke blodprøver på børn under 12 år. Vi beder dig om at aftale med lægen, hvordan og hvornår du får svar på prøverne. Oplev kort eller ingen ventetid Du booker selv en tid, du kan ikke få foretaget prøvetagning uden forudgående aftale. Ventetid Vi gør hvad vi kan for at undgå længere ventetid.

Nächster